zondag 28 juni 2015

Unieke Yoga-zeil vakantie!


Wanneer? 
3-10 oktober 2015 via Zonnig Zeilen   


Stel je voor... Wakker worden onder de sterrenhemel en de dag beginnen met een vitaliserende, ontspannen yogales. Elke les vindt plaats op een unieke plek waar je geniet van een prachtig uitzicht. De ene keer op een afgelegen strand, een ander moment op het zonnedek van het schip. 
Na het ontbijt en een verfrissende duik in de azuurblauwe baai, heisen we de zeilen voor een fijne zeiltocht. Elke dag word je naar de mooiste plekjes gebracht langs de zuid-west kust van Turkije en het Griekse Simi. 's Middags na een gezonde mediterrane lunch, heb je de hele middag tijd voor een duik, snorkelen, zonnen, wandelen of gewoon lekker een boek lezen. Aanzet eind van de middag wordt er een 2e ontspannen yogales gegeven. 
's Avonds staat er een verrukkelijke maaltijd voor je klaar. Aan het eind van de dag kun je niet anders dan voldaan in slaap vallen onder de betoverende sterrenhemel of in je hut. Echt een week aandacht en tijd voor lichaam en geest! 

De yogalessen worden gegeven door mij. Als je besluit mee te gaan op avontuur naar Turkije, geef dan mijn naam Nicole Dirkx door aan Zonnig Zeilen. Dat levert je een korting van €50,- op! Voor tarieven klik hier
Massage aan boord behoort ook tot de mogelijkheden (extra bij te boeken).







Geen opmerkingen:

Een reactie posten