workshops

Vitaliserende lente-workshop: Weg met de voorjaarsvermoeidheid!
Zondag 20 maart begint de astronomische lente: de dag en nacht zijn even lang. Het lengen van de dagen betekent groei van de yangkrachten in de natuur en bij de mens. Alles begint te groeien en de energie richt zich naar buiten.

In deze workshop helpen we de energie na de winter wakker te maken, waardoor voorjaarsvermoeidheid geen kans krijgt. Als deel van de natuur strekken we met de bomen en planten mee door de spieren en pezen te strekken en lengte te maken. 
Ans Harmsen zal deze workshop verrijken met haar schat aan kennis vanuit de oosterse geneeswijze. Ze zal verdieping brengen vanuit haar jarenlange ervaring als shiatsu therapeute en docente van de shiatsu-opleiding in Amsterdam.
Denk aan... vitaliseren, dauwtrappen, ontgiften, natuur, inspiratie, verwennen,...

Datum, locatie & kosten
Nicole Dirkx in samenwerking met Ans Harmsen
zaterdag 16 april 2016
10.00 tot 13.00uur in het Vlinderhuis
€ 35,- (incl. groene smoothie, lentesoep, thee & "cheese"-cake van Yvon)
Aanmelden via nicole_dirkx@hotmail.com
Workshop Nieuwe Maan en Zon Ritueel
Kom om samen je intentie neer te zetten, om de nieuw geboren zon te vieren. samen met de 1e nieuwe maan van 2016. Wat je nu denkt en voorstelt kan nu nestelen en stuwkracht krijgen als we door de winter bewegen naar de lente.

Datum locatie & kosten
Zaterdag 9 januari 2016
10.30 uur - 13.30 uur (incl thee, soep en snack)
€ 30,00 euro 
Aanmelden via nicole_dirkx@hotmail.com

Workshop Volle Maan Ritueel
September vormt voor ons de brug tussen zomer en herfst. Met de warmte van de zomer nog in ons, nodigt deze volle maan je uit terug te keren naar je bron. Met yoga en een volle maan ritueel, laten we ons innerlijk vuur en water stromen. 
Datum & Locatie
Zaterdag 29 augustus
19.30 - 21.30 uur (exacte volle maan tijd is 20.34 uur)
deelname: 15,00 euro 
Aanmelden via nicole_dirkx@hotmail.comZaterdag 11 April 2015
Lente yoga-workshop & leverreiniging

In deze workshop gaan we dieper in op bewegingen die het lichaam helpen te reinigen. Naast yoga-oefeningen wil ik je verschillend rituelen, recepten, kruiden, tips voor eventueel een leverspoeling/pakking geven. De meditatie en visualisatie zal je helpen om nieuwe ideen te "zaaien" in deze vruchtbare periode. Samen met een visualisatie en diepe ontspanning maakt deze workshop je daar klaar voor. Alles bedoeld om een mee-stromend lichaam te creĆ«ren die je helpt de overgang te maken naar dit opwindende seizoen. 

Datum & Locatie
Deze workshop geef ik bij mij thuis op zat 11 April van 10.30 tot 13.00 uur. Het adres is Keesomstraat 21B.

Vergoeding
€ 25,00 euro p.p


Zondag 18 Januari
Workshop “Intentie & Visionboard vanuit Inspiratie”

De wintertijd is uitermate geschikt om te dromen, over wat jij wilt zaaien in de lente-tijd en zomer.
We beginnen deze dag met heerlijke yoga-oefeningen om het lichaam dieper te openen en creativiteit (Kundalini) vrij te maken. Na een mooie gerichte meditatie ga je vanuit Ontspanning en Inspiratie jouw persoonlijke intentie en “vision-board” maken.

Datum & Locatie
Deze workshop geef ik bij mij thuis op 18 januari van 10.30 tot 13.30 uur. Het adres is Keesomstraat 21B.

Vergoeding
De vergoeding voor deze workshop is Euro 35,00 incl koffie, thee en met als afsluiting van een kopje soep.
Er is voor deze workshop beperkt plaats dus opgave is noodzakelijk (max 8 personen).
Bijzonderheid:

Voor deze workshop wil ik je vragen een aantal inspirerende tijdschriften mee te nemen, met mooie voor jou sprekende plaatjes.

Zaterdag 24 januari 
Dagworkshop “stap in je eigen kracht!”
Wil je je meer bewust worden van de kracht in jezelf vanuit ontspanning? Wil je weten hoe je de verbinding met jezelf kunt vergroten? De workshop “stap in je eigen kracht” is bedoeld voor iedereen die meer zicht wil krijgen op welke (on)bewuste patronen je beinvloeden om in je eigen kracht te stappen. 
De dag wordt vorm gegeven door middel van een prachtige combinatie van bewustwording en yoga. Je wordt meegenomen in de achtergrond en informatie over het onderwerp vanuit het perspectief van bewustzijn. Door diverse oefeningen ga je op een andere manier naar jezelf te kijken zodat je sneller begrijpt wat er bij jezelf aan de orde is. Ook leer je wat jouw emoties en jouw lichaam hierbij te vertellen hebben en vergroot je je eigen bewustzijn. De yoga en ontspanning oefeningen zorgen ervoor dat je verder in je eigen kern komt en van daaruit kijkt naar datgene wat zich voordoet.Je gaat energie in beweging zetten vanuit kalmte en ontspanning ...
Datum & locatie
De workshop wordt gegeven op zaterdag 24 januari van 9.30 tot 16.30 uur en vindt plaats in een oude kerk omgebouwd tot woon/werk locatie. Het adres is Stadsring 137, 3817 BA Amersfoort.
Vergoeding
De vergoeding voor het totale programma bedraagt Euro 95,- inclusief koffie /thee, een uitgebreide biologische lunch en diverse versnaperingen gedurende de dag.
Begeleiding
De workshop wordt geleid door Annemieke de Vogel en Nicole Dirkx 
Informatie
Voor opgave of meer informatie kun je mailen naar nicole_dirkx@hotmail.com of bellen naar 06-25448332 of annemiekedevogel@hotmail.com of info@cornexus.nl of bellen naar 06-37 55 77 75.Geen opmerkingen:

Een reactie posten