vrijdag 6 februari 2015

Yoga in het ziekenhuis !

Vr 6 febr heb ik een yogales gegeven in het Meander ziekenhuis: afdeling fysiotherapie. Spannend, maar het is zo goed ontvangen ! Cursist Jose wilde graag haar behandelingen op deze manier afsluiten en dit aanbieden aan haar groep en begeleiders. Prachtige mensen allemaal en wat een open-minded team van fysiotherapeuten werkt daar, zeg. Zij deden ook mee, geweldig. Ik voel me dankbaar en gezegend dat ik dit mocht doen, was zo fijn !

2 opmerkingen:

 1. Jose V (ex-kanker patient):
  Direct na de operatie en tijdens de chemokuur en verdere herstel ben ik wekelijks naar de yoga van Nicole blijven komen. Hoe beroerd ik me ook voelde bij aankomst. Ik deed met de oefeningen mee wat mogelijk was en ik ging altijd met meer energie naar huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ellen G (mantelzorg):
  Al meer dan twee jaar ben ik aktief mantelzorger. Zowel in het gezin van mijn beste vriendin wiens man een ongeneeslijke hersentumor heeft, als voor mijn 80 jarige zieke vader. Ik heb zelf een gezin met een jong kind en werk als therapeut met complexe gezinnen.
  Ik ervaar dat de bijzondere yogalessen zoals Nicole die ontwikkeld heeft, mij in balans brengen en houden. Ik krijg er energie van, voel me er rustiger en fitter door. Wekelijks yoga bij Nicole zorgt dat ik in deze pittige fase dicht bij mezelf kan blijven en aan anderen kan geven in de voor mij juiste maat. Ik wens elke mantelzorger een wekelijkse yogales bij Nicole toe!

  BeantwoordenVerwijderen